Alle blogs

Vroege haartrends: lente 2020Terwijl we net onze dikke truien weer uit de kast trekken voor de winter, worden op de catwalk de eerste lente looks al gespot. De top vijf trends voor aankomende lente lees je in deze blog!


Jaren 60

Grote modehuizen als Chanel, Celine en Elie Saab stuurden hun modellen de catwalk op met een kapsel dat ons deed denken aan vroeger. Lange pony’s, nonchalante kapsels en getoupeerd half opgestoken haar kwamen allemaal voorbij. Erg opvallend: er werd vooral gebruik gemaakt van een middenscheiding bij de modellen.


Greta Thunberg vlechten

Deze trend is gezet door milieuactiviste Greta Thunberg. Zij wordt bijna altijd gespot met twee strakke vlechten die langs de zijkant van haar hoofd vallen.


Wafelhaar

Ook bij deze trend duiken we even terug in de tijd. In de jaren 90 was deze haartrend ook al helemaal hip. De grote modehuizen brengen deze trend aankomende lente weer terug. Onder andere de modellen van Louis Vuitton liepen met wafelhaar de catwalk over.Haarsieraden

We zeiden het ook al in deze blog over de haartrends van dit najaar: haaraccessoires zijn terug van weggeweest. Haarbanden, speldjes en scrunchies, je kunt het zo gek niet bedenken. Alles is toegestaan bij deze fantastische trend!


Rommelige knotjes

De knot is eigenlijk nooit uit de mode geweest. Hoe “messier”, hoe hipper. Het fijne aan deze trend is dat knotjes zowel met kort als lang haar altijd leuk staan.


Welke trend vind jij het leukst en ga jij aankomende lente zeker uitproberen?
Bronnen:

Aufeminin

Samatha Ottes

madamefrisuren

people.com

Pinterest

Tumblr

Pinterest

Betarjis.com

Ozodastylebox

Fashionactivation

Hola

Frendzontour


Benieuwd of jij veilig werkt?