8x de mooiste lange mannenkapsels

06 januari 2021

De 8 mooiste lange mannenkapsels

2021 wordt jouw jaar! Inspiratie voor goede voornemens

30 december 2020

Nieuw jaar, nieuwe voornemens. Wat ga jij in 2021 anders of beter doen? Wij geven inspiratie voor goede voornemens in de salon.

De duurzame kapper: 7 tips

23 december 2020

Samen dragen we een steentje bij aan een duurzamere wereld. Wat kun jij als kapper of ondernemer doen? Je leest het hier!

Kerstkapsels om jouw klanten mee te inspireren

16 december 2020

Wat normaliter de drukste tijd van het jaar is voor kappers, is nu een stille periode. Sinds 15 december moeten alle kappersbedrijven hun deuren namelijk sluiten. En dat terwijl we nog zoveel klanten blij wilden maken met een mooie kerstcoupe. In deze blog 3 feestelijke updo's die jouw klanten, met een beetje hulp en inspiratie van jou, toch zelf kunnen maken.


Updo #1: Chignon knot 

Je klant zal verwachten voor deze updo uren voor de spiegel te moeten staan, maar niets is minder waar. Dit kapsel is simpel, elegant en super snel te maken. Zo maak je de Chignon Knot:

  1. Borstel het het ...

Dit zijn ze: 7 herkenbare dingen als ambulant kapper

16 december 2020

Als thuiskapper werk je in een heel andere tak van sport dan je salon-collega's. Als ambulant kapper herken jij deze 6 dingen ongetwijfeld!

5 redenen waarom kleuren bij de kapper zoveel beter is

09 december 2020

Je klant heeft genoeg keuze om gewoon thuis een kleurtje te fabriceren. Waarom ze toch naar jou in de salon moeten komen? 5 redenen op een rijtje!

Als je klant breekbaar haar heeft: de 5 no-go’s en tips!

02 december 2020

Droog, stug en mat: breekbaar haar is geen pretje. Hoe maak je het niet erger en ga je er goed mee om? In deze blog de 5 no-go’s met het alternatief op een rijtje!

Trending: face-framing highlights

25 november 2020

Deze celebrity-look is niet voor niets trending dit jaar! In deze blog lichten we uit bij welke klanten je dit kunt doen en welke kleuren geschikt zijn.

De 16 beste tips tegen pluizend haar

18 november 2020

Hallo koud weer, hallo ontplofte coupe! Wat kun je hiertegen doen? De 16 beste tips voor de antipluisprofessional.