Huidklachten? De Kapperspoli staat voor je klaar!

02 februari 2023

Het werkleven van een kapper is niet altijd even gezond. De chemische stoffen waarmee jij werkt kunnen nare huidaandoeningen als gevolg hebben. In deze blog geven we je meer informatie over de Kapperspoli en wat zij voor jou kunnen betekenen.

Duurzaam te werk in jouw kapsalon!

26 januari 2023

De opwarming van de aarde en de daarbij horende klimaatverandering hebben ervoor gezorgd dat duurzaamheid een belangrijke rol is gaan spelen in de maatschappij. Ook van ondernemers wordt verwacht dat zij rekening houden en inspelen op deze ontwikkelingen. Voor jou als eigenaar van een kapsalon is het dus belangrijk om duurzaam te werk te gaan. In deze blog behandelen wij daarom hoe de kapsalon zo duurzaam mogelijk kan worden ingericht.

De populairste mannenkapsels van dit moment!

19 januari 2023

Als kapper herken jij vast wel dat mannelijke klanten regelmatig niet weten wat zij met hun kapsel willen. Om ervoor te zorgen dat jouw klanten alsnog helemaal ‘fresh’ de kapsalon verlaten is het fijn dat jij jouw mannelijke klanten gave kapsels kan adviseren. Lees daarom snel deze blog waar wij vijf trendy kapsels voor mannen bespreken.

Dé haardkleurtrends van 2023

12 januari 2023

Een nieuw jaar betekent nieuwe trends en ontwikkelingen en dit geldt natuurlijk ook voor de kapperswereld. Om jou als kapper hiervan op de hoogte te stellen bespreken wij daarom in deze blog de haarkleurtrends van 2023!

Alles wat jij moet weten over curtain bangs!

05 januari 2023

Het is jou als kapper vast en zeker niet ontgaan, maar de curtain bangs uit de jaren 60 en 70 zijn helemaal terug van weggeweest. In deze blog praten wij jou daarom bij over alle ins- en outs over deze haartrend. Zo zorg jij ervoor dat jouw klanten de kapsalon verlaten met geweldige curtain bangs!

Terug in de kapsalon na een burn-out

28 december 2022

In de huidige maatschappij is werkdruk een welbekend begrip. Met in het ergste geval een burn-out én lange periode van verzuim tot gevolg. In deze blog bespreken wij daarom een aantal tips om de periode na een burn-out zo goed mogelijk door te komen!

Dé tips om jouw haar op een gezonde wijze te drogen!

22 december 2022

Dat het droog föhnen van het haar na een douche zorgt voor haarbeschadiging zal onder veel van jouw klanten bekend zijn. Echter kan het drogen van het haar aan de buitenlucht ook zorgen voor haarbeschadiging. In deze blogs delen wij daarom tips die jij kan meegeven aan jouw klanten. Zo zorg jij ervoor dat zij op de juiste manier hun haar aan de buitenlucht laten drogen en met gezond haar de kapsalon binnenkomen!

Een goede relatie met collega’s is de weg naar succes!

20 december 2022

In deze blog gaan wij dieper in op de relatie met jouw collega’s én delen wij tips om deze relatie te verbeteren!

Een veilige werkplek boven alles!

15 december 2022

Het kappersvak is niet niks voor jouw lichaam. Je voert fysiek werk uit en staat bijna de hele dag. Om zo lang mogelijk dit mooie vak te kunnen uitoefenen is een veilige werkplek ontzettend belangrijk. In deze blog bespreken wij daarom de welbekende Arbowet en komen een aantal richtlijnen waar jij je als kapper aan moet houden aan bod!