De voordelen van hitte bestendige sprays!

18 mei 2022

Voordat je hete stylingtools gebruikt tijdens de behandeling van jouw klant is het gebruik van een heat protection spray essentieel. Deze spray beschermt het haar tegen de invloed van de warmte. Maar hoe werkt dat eigenlijk? En wat zijn de voordelen? Dat leggen wij je graag uit in deze blog!

The Healthy Hairdresser webinar: Begin goed, werk gezond

11 mei 2022

Een introductie van gezond werken in de kappersbranche - 16 mei 2022 van 09:00 - 10:00 uur Ben jij benieuwd naar de meest actuele veilig en gezond werken regels binnen de kappersbranche? Dan nodigen wij je graag uit voor onze webinar. Tijdens onze webinar komen verschillende experts spreken. Ontdek alle regels zodat jij nog jaren je passie kan uitvoeren!

Kapsalon en werkplek inrichten?

09 mei 2022

Jouw kapsalon of werkplek (her)inrichten, dat klinkt wellicht vrij eenvoudig! Maar om zo veilig en gezond mogelijk te werken zijn er een aantal regels waaraan de inrichting moet voldoen. Weet jij bijvoorbeeld waar de wastafelcombinatie aan moet voldoen? Of wat de afstand moet zijn aan vrije werkruimte tussen de pompstoel en de omgeving? In deze video hebben wij ze op een rijtje gezet.

Tips om een duurzame Healthy Hairdresser te worden!

24 april 2022

Met z’n allen gaan we voor een duurzame wereld. Ook jij als kapper of ondernemer kan hier een steentje aan bijdragen! In deze blog geven wij je een aantal tips, eenvoudige aanpassingen die een grote impact hebben op onze toekomst.

Zo blijft gekleurd haar zo lang mogelijk mooi!

20 april 2022

Wanneer jij jouw klant hebt voorzien van een mooie frisse nieuwe coupe, wil je natuurlijk wel dat hij of zij zo lang mogelijk kan genieten van het gekleurde haar! In deze blog geven wij een aantal tips die jij jouw klant mee kan geven zodat zij er zelf voor kunnen zorgen dat hun gekleurde haar zo lang mogelijk zijn mooie kleur blijft houden.

Ben jij al een Healthy Hairdresser? Doe de zelftest!

14 april 2022

We kennen het allemaal. In de dagelijkse drukte, kan het voorkomen dat je niet altijd let op jouw houding of dat je veilig en gezond aan het werk bent. Toch is dit heel erg belangrijk dat je hier goed op blijft letten.

Tips om rekening mee te houden voor zwangere en pas bevallen kapsters

27 maart 2022

Of je nou een werknemer, werkgever, ZZP’er of een andere functie binnen de kappersbranche hebt, iedereen dient rekening te houden met vrouwen die zwanger zijn of net moeder zijn geworden. Werkzaamheden en werktijden moeten aangepast kunnen worden als dat nodig is. Wij hebben een aantal punten op een rijtje gezet waar jij rekening mee kan houden en die ook van belang zijn voor jouw werkgever.

Korte kapsels voor vrouwen!

15 maart 2022

Een beetje inspiratie lijkt ons zo nu en dan altijd welkom! In deze blog geven wij je weer even een frisse blik op allerlei verschillende kapsels voor kort haar. Naast de vele voordelen die het met zich meebrengt, zijn korte kapsels ook echt niet meer weg te denken. Kijk snel mee naar welke korte kapsels jij jouw klanten allemaal kan adviseren.

Veilig en gezond werken? Maak het bespreekbaar!

04 maart 2022

Het is niet perse het eerste onderwerp waar je het onderling met je collega’s over hebt, maar toch is het van belang om dit bespreekbaar te maken! Hoe meer hierover wordt gesproken, hoe meer het onderdeel wordt van jullie werkwijze. In deze video vertellen wij je graag hoe je dit kan aanpakken!