10x kapperseczeem voorkomen

14 oktober 2020

Oktober is de maand van het kapperseczeem! Met guur weer is je huid extra snel droog en loop je meer risico op eczeem. Daarom 10 tips om jouw handen gezond te houden!

Get the look: de kapsels uit Peaky Blinders

07 oktober 2020

De Peaky Blinder-cut is hot hot hot! Alle ins en outs over de vier meest iconische Shelby-kapsels met een rauw randje.

De perfect bob voor ieder gezicht in 4 stappen

30 september 2020

We houden van de bob en dat zullen we waarschijnlijk altijd blijven doen. Vooral als-ie precies goed past bij het gezicht...

Klein ding, groots effect: zo zet je schuifspeldjes het beste in

23 september 2020

Schuifspeldjes of bobby pins staan bekend om hun grootse effect. Met de tips in deze blog word jij een bobby pin-pro en haal je alles uit dit kleine, maar fijne accessoire.

Alles d’r af! Hoe rock je een kale kop?

16 september 2020

“Haal alles d’r maar af." Kaal gaan lijkt makkelijker dan 't is. Verzorging heeft een kale kop zeker nodig. Daarom alle adviezen op een rij die jij je kale klant kunt meegeven om de bald look te rocken!

The Rachel is terug! Alle kapsels van Rachel Greene op een rijtje

09 september 2020

Een van de meest iconische coupes aller tijden: The Rachel, de shag met scherpe lagen en highlights. Over deze look én meer lees je alles in deze blog.

Kapsel-confessions: 6 stijlen die we vroeger allemaal gezien hebben

03 september 2020

Kijk je wel eens schoolfoto’s terug van vroeger en denk je: dat kon écht niet? Onze moeders maakten hele kunstwerken van ons haar. Liep jij d'r vroeger ook zo bij? Een blog vol nostalgie!

Maak de ombre extra hot met deze variaties

19 augustus 2020

Maak de ombre van je klant een echte eye-catcher en varieer met sombre en colombre. Laat je in deze blog inspireren door deze twee zusjes van de ombre!

De beste tips tegen chloorschade

12 augustus 2020

Chloor in het zwembad droogt het haar uit met een droge klittenbos als gevolg. Hoe adviseer je je klant om dit te voorkomen?