10x dit wist je nog niet over het haar!

08 juli 2020

Als werkende in de kappersbranche weet je natuurlijk al ontzettend veel over het haar. In deze blog 10 feitjes over haren die jij misschien nog niet eerder hebt gehoord!

Haar opsteken voor de zon: trends!

01 juli 2020

In de vorige blog gaven we tips over hoe het haar het beste te beschermen is in de zomer. In deze blog enkele tips/trends voor het opsteken van het haar die jij kan meegeven aan je klant.

Stappenplan: hoe maak je een faux visgraatvlecht?

25 juni 2020

Hoe maak je een faux visgraatvlecht bij jouw klant? Of hoe kan jouw klant deze vlecht zelf maken? In deze blog tips!

4x tips om het haar te beschermen deze zomer

17 juni 2020

Het is bijna zomer! 20 juni begint de zomer officieel en de eerste hete dagen hebben we inmiddels al achter de rug. Met de tips in deze blog kun jij je klant adviseren hoe het haar zo gezond mogelijk gehouden kan worden deze zomer.

Hoe bepaal je het krultype van jouw klant?

10 juni 2020

Hoe adviseer je een curly girl? Nuttig is het om te weten welk krultype en haareigenschappen jouw klant heeft. In deze blog meer informatie!

De achterkant van je tube handcrème: welk ingrediënt doet wat?

02 juni 2020

Je handen krijgen te maken met nat werk, het dragen van handschoenen en soms chemische haarproducten. Zaak om je handen goed verzorgen, dus. Maar hoe?

Protocol voor werknemers

07 mei 2020

Vanaf 11 mei is het zover: de kappersbranche mag weer aan de slag! Lees hier alle bepalingen van het protocol voor werknemers.

Protocol voor ondernemers

07 mei 2020

Vanaf 11 mei is het zover: de kappersbranche mag weer aan de slag! Lees hier alle bepalingen van het protocol voor ondernemers.

Winactie! 2x fashioncheque t.w.v. €30,-

29 april 2020

Wat is het meest opmerkelijke dat jij hebt meegemaakt in de Coronacrisis? Deel je verhaal en wie weet win je een van de twee Fashioncheques ter waarde van 30 euro!