Alle blogs

Dé vijf leukste haartrends van dit najaar

12 september 2019

12 september 2019

De tijd van het jaar is weer aangebroken waarin we onze zomerjurkjes inwisselen voor dikke truien. Dat het weer kouder gaat worden is natuurlijk jammer, maar de nieuwe trends op haargebied die op ons liggen te wachten maken een hoop goed! Benieuwd welke trends dit zijn? Lees dan verder!


 1. Vlechtwerk

Vlechten zijn weer helemaal hip! Dit najaar gaat het vooral om de enkele grote vlecht zoals op de voorbeelden hieronder. Een groot voordeel van deze trend: de vechten hoeven niet super netjes te zijn. Ook rommelige vlechten zijn on trend dit najaar!



2. Artistieke plukjes

Om deze trend na te bootsen is veel tijd en geduld nodig. Maak een waar kunstwerk van verschillende plukjes haar en plak deze vast op het voorhoofd. Een iets meer draagbare variant op deze trend: een klein cirkeltje aan de zijkant van je hoofd (zie foto). Zo zit de klant minder lang in de stoel én het staat super leuk.



3. Slicked back

Een stoere look voor stoere dames. Strak naar achter gekamd haar was veel te zien op de catwalk. De bedoeling bij deze look is dat de scheiding niet te zien is.


4. De bob 

Ook dit najaar is het bob kapsel weer helemaal in. Lange bobs, korte bobs, bobs met een zachte krul en bobs met een strakke pony; het kan allemaal. Meer inspiratie over bijvoorbeeld de Blunt Bob? Lees dan ook deze blog: The Blunt Bob




5. Accessoires!

Om het vers gekapte haar van je klant een nog chiquere uitstraling te geven is het een idee om haaraccesoires toe te voegen. Een win win situatie; de klant is blij omdat ze helemaal on trend de salon verlaten, jij bent blij omdat je accessoires hebt bijverkocht en de klant tevreden is!




Zo ben je weer helemaal op de hoogte over de belangrijkste haartrends van dit najaar :). Welk kapsel ga jij zeker uitproberen?


Bronnen:

Elle

Glowsy

Vogue

Benieuwd of jij veilig werkt?