Alle blogs

Trending: dé korte zomerse dameskapsels voor deze zomer

02 juli 2021

02 juli 2021

De temperaturen lopen op, de zon schijnt en we zitten volop in de zomer. Dat betekent tijd voor een nieuwe zomer coupe! Zet de schaar in de lokken en adviseer om voor een hip korte coupe te gaan. Wij inspireren je met de leukste haartrends voor deze zomer.

Big Chop

Go wild, ga voor een big een chop en haal een groot stuk van het haar eraf. Een heerlijk fris kapsel voor tijdens de hete zomerdagen. Daarnaast heeft het ook andere voordelen. Het is namelijk ook erg goed voor de hoofdhuid om al het haar er eens af te halen. Een frisse start voor gezonde haren!

 Hoekige bob

Iedere kapster kent de klassieke bob, maar deze zomer doet de hoekige bob zijn intrede. Deze is niet asymmetrisch of rond zoals je hem wel gewend bent maar lekker hoekig. Deze coupe is daardoor ook lekker rommelig te stylen.

 Pixie cut

De Pixie cut, ook wel de pixiesnit genoemd, is een korte coupe die aan de bovenzijde iets langer is en een pony heeft. Ook dit kapsel is een ideaal nieuw begin voor je hoofdhuid, je maakt er echt een frisse start mee. Deze zomer zal je de look in allerlei verschillende kleurtjes voorbij zien komen.Glamouristsa

trendystyle

Elle

Glamourista

Harpersbazaar

modewijzer

Benieuwd of jij veilig werkt?