Alle blogs

Pony FrenzyOnze voorspelling voor de nieuwste haartrend die niemand aan zag komen: de pony!

Een aantal weken geleden werd zangeres Dua Lipa gespot met dit kapsel (zie foto). Vaak als een celebrity een kapsel met een pony heeft, wil iedereen een pony! Daarom lees en zie je in deze blog verschillende soorten pony’s voorbij komen. Zo wordt ons geheugen weer even opgefrist en weet jij welke pony’s je jouw klanten kunnen aanbevelen!Curtain bangs

Vertaling: gordijn pony. Deze pony valt als een gordijntje van het midden van het gezicht naar buiten open. Weten hoe je dit kapsel het beste knipt? Lees dan ook deze blog .


Cleopatra pony

Dit ponykapsel is vernoemd naar de Egyptische koningin Cleopatra. Volgens vele oude verhalen zou zij haar haar duizenden jaren geleden ook zo gedragen hebben.

De pony is strak en gaat zonder overgang over in langere lokken aan de zijkant van het hoofd. De rest van het kapsel is een lob of bob op één lengte.Blunt bangs

Deze pony gaat vaak samen met de blunt bob. Meer weten over de blunt bob? Lees ook deze blog. Het mooie van deze variant is dat het bij vrijwel iedere gezichtsvorm mooi past.


Pony met laagjes


Voor een zachtere overgang van pony naar de rest van het kapsel ga je voor laagjes. Zo loopt de pony mooi af langs de zijkant van het gezicht en is de overgang van de pony niet zo acuut.


Schuine pony


Bij de schuine pony loopt de pony aan één kant van het gezicht af. Eigenlijk is het de schuine variant van de curtain bangs/gordijn pony.Nu weet jij welke pony’s er zijn en welke je jouw klanten kunt aanbevelen! Welke pony vind jij het mooist?Bronnen:

popsugar

crazyforus

pinterest

refinery29

absurdstyles 

pinterest  


 


Benieuwd of jij veilig werkt?