Alle blogs

Pixie power: inspiratie voor kort haarWinona Ryder, Emma Watson en Rihanna gingen ons allang voor en lieten zien hoe stylish een ‘pittig kort’ kapsel kan zijn. Met de power van de pixie cut! In deze blog de prettiest pixies op een rijtje. Zo heb jij volop inspiratie als je klant kort wil! 

Kaley Cuoco 

Je kent Kaley vast als Penny uit the Big Bang Theory, waar ze in de laatste seizoenen een kort koppie rockt. Op de foto draagt ze een 'feathered' pixie met korte lagen en een pony.


Valerie Curry

Een klassieke, strakke pixie cut. Deze look wordt strenger met donkerder haar, maar de asymmetrische pony verzacht de lijnen rondom het gezicht. 


Audrey Tautou

Curly girl? Dan kan een pixie natuurlijk ook! Kijk naar Audrey, die met een asymmetrische pixie juist een zacht gezicht krijgt door de krullen rondom. 


Jennifer Laurence

Deze choppy pixie cut geeft fijn haar een volle look. Met langer haar bovenop en een lange pony is dit een toegankelijke cut voor je klanten die wel kort, maar niet in-your-face kort willen gaan. 


Emma Watson

Een pixie met lef die later nog op vele manieren gestyled werd, zoals als wet look of met vele accesoires. Extra tof met kort haar is het accenturen met grote oorbellen zoals op de foto!


Janelle Monáe 

Casual & messy. Janelle draagt ahar pixie met langer haar bovenop en een lange schuine lok. Vrouwelijk en charmant! 


Miley Cyrus

Last but not least: Miley's rocky pixie cut. Kun je wat meer uitpakken bij je klant? Tof om voor te stellen: deels opgeschoren en een lichte kleurtint bovenop! 


Meer inspiratie nodig voor kort haar? Bekijk de gerelateerde blogs rechts op deze pagina!

Benieuwd of jij veilig werkt?