Alle blogs

Mannen: wat te doen met die lange haren?

10 januari 2022

10 januari 2022

Het is deze periode wat lastiger om je haar goed in model te houden, want het blijft maar door groeien. In deze blog komen een aantal tips naar voren wat te doen met de lange manen.


Niet zelf knippen

Als eerste tip raden wij het je af om zelf je haar te gaan knippen, als de nood echt te hoog is laat het dan door iemand anders doen, bijvoorbeeld je partner of een ander familielid.  


Draag een pet of hoed

Als je even niet weet wat je met je haar aan moet of je hebt een bad hairday, dan is er altijd nog de optie om een pet of hoed te gaan dragen. Hieronder een lijstje met populaire petten of hoeden:

  • Trucker cap
  • Dad hats / Baseball cap
  • Vissershoedje
  • Panamahoed
  • Fedora hoed


Verzorg je haar!

Het verzorgen van je haar is belangrijk om te voorkomen dat je onverzorgde bos met haar krijgt. Zorg ervoor dat je niet kwalitatief minder goede en goedkopere shampoo of conditioner aanschaft, over het algemeen zitten hier vaak slechte stoffen in. Wij raden je aan om een shampoo te halen met alleen maar natuurlijke producten!


Experimenteer met je haar

Die lange manen hoeven nog geeneens zo erg te zijn! Misschien is er wel een bepaalde coupe, die jij hartstikke goed kan hebben. Probeer eens wat uit met je gel of wax en wie weet is het resultaat wel goed!

Benieuwd of jij veilig werkt?