Alle blogs

Mannen opgelet: dé najaarstrend voor je haarEerst had je de hippies, toen de hipsters en nu is er de Scumbro. Bij de levensstijl van een Scumbro hoort natuurlijk ook een gelijknamig kapsel. Maar wat is een Scumbro en hoe creëer je dit kapsel?


De Scumbro

Scumbro is een nieuw woord waarmee je een bepaalde levensstijl kunt omschrijven. Een Scumbro is een jongvolwassen man met ongewassen vet haar dat door de war zit, ongeschoren gezicht en kleding dat nét niet helemaal bij elkaar lijkt te passen. Sokken in slippers is bijvoorbeeld voor de Scumbro heel gewoon.Het kapsel


Ongewassen vet haar dat door de war zit klinkt misschien als een kapsel waar nauwelijks tijd aan besteed hoeft te worden, maar niets is minder waar! Een echt Scumbro kapsel mag er niet uitzien alsof het uren heeft gekost, maar té vet haar dat net iets té door de war zit is een echte no-go. Bij dit kapsel is de balans tussen verzorg en onverzorgd vinden het geheim. Kort of lang haar, het mag allebei, zolang het er maar niet netjes uitziet. Kortom: heel veel moeite om het te laten lijken alsof er niets aan het kapsel gedaan is!Nu ben je weer helemaal op de hoogte van deze haartrend voor mannen van dit najaar. Zou jij dit kapsel aanbevelen?

Bronnen:

2hairstyle

b4men

femalinea  

haircutinspiration
Benieuwd of jij veilig werkt?