Alle blogs

Lente haartrends 2020



In deze blog voorspelden we in november al de haartrends voor de lente van 2020. De vraag is:  zaten we op de goede weg? Welke trends hebben de top 5 niet gehaald en welke trends zijn nieuw in de lijst? Lees het in deze blog!


De lange bob of lob

Deze trend is allang niet nieuw meer, maar komt toch telkens in nieuwe variaties terug. Net als bij de korte versie van dit kapsel, de bob, is textuur een must! Krullen of slag geven dit kapsel een speelse look.



De messy bob

De korte variant van de bob is ook aankomend seizoen helemaal hip. Nieuw dit seizoen is dat de vorm van de bob niet zo netjes hoeft te zijn. Strakke lijnen ga je dus niet snel zien! Deze rommelige variant wordt ook wel de “french girl bob” genoemd, vernoemd naar de Franse dames die dit kapsel als eerst droegen.



Jaren 60

Deze trend gaan we zeker terugzien in de lente van 2020! Waar we eerder al voorspelden dat lange pony’s, getoupeerd half opgestoken haar en middenscheidingen terug zouden komen, komt daar nu ook de jaren 60 pony bij. Deze losse variant van de curtain bangs/gordijn pony geeft het kapsel een hippe vintage look.



Statement haarkleuren en de subtiele “money piece”

In de lente van 2020 gaan we ofwel felle haarkleuren zien, of subtiele lichte accenten. De “money piece” haarkleuring houdt in dat de voorste lokken van het kapsel een tint lichter zijn dan de rest van het haar. Deze slimme highlights geven een frisse blik.



Rommelige knotjes

Ook deze trend voorspelde we in november al en gaan we zeker terugzien aankomende lente! Verschillende modehuizen stuurden hun modellen de catwalk op met variaties van de “messy bun”. Bij deze trend geldt: hoe rommeliger, hoe beter!



Bronnen:

Southernliving.com

Whowhatwear.co.uk

Aufeminin

Hairstyle.com

modernsalon.com

veryshorthairstyles.top

Hola

todaynewsleak.com


Benieuwd of jij veilig werkt?