Alle blogs

Kapsel trends voor mannen!De midden scheiding en het matje bij mannen zijn weer terug van weggeweest! In deze blog delen wij de huidige kapsel trends voor mannen genaamd de middenscheiding en het matje. We geven je tips en tricks voor het creëren van deze kapsels, zodat jij zorgt voor tevreden klanten!


Misschien is het jou al opgevallen, maar de midden scheiding bij mannen is weer terug van weggeweest. Het kapsel was in de jaren 90 ook heel populair, maar in het begin van de jaren 2000 stapten veel mannen over naar de zijscheiding. De midden scheiding heeft door TikTok een enorme comeback gemaakt met dank aan de hashtag #middlepartchallenge.  

Voor het maken van een midden scheiding heb je alleen een kam nodig. Zorg ervoor dat je de kam haaks houdt op de hoofdhuid. Vervolgens trek je met de punt van de kam een lijn door je haar, van je voorhoofd naar achteren. Het is hierbij belangrijk om de lijn te trekken vanaf het midden van de brug van je neus.

Een andere kapsel uit de jaren 80/90 dat weer in opkomst is, is het matje. Stranger Things is een goed voorbeeld van een serie die bijgedragen heeft aan de opkomst van dit kapsel. Echter noemt men dit kapsel niet meer het matje, maar ‘’The Mullet’’.

Wanneer jouw klant een Mullet wenst is het allereerst belangrijk om te kijken of het haar wel lang genoeg is. Alleen dan is het voor jou mogelijk om een duidelijk verschil te kunnen maken tussen de achterkant en zijkant. Tot slot is het belangrijk dat jij ondervindt wat voor een soort matje de klant wenst. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de korte Mullet, de middellange Mullet en de lange Mullet.

Hopelijk helpen deze tips en tricks jou om je klant te voorzien van de perfecte midden scheiding en het perfecte matje!


Bronnen

B4men

Benieuwd of jij veilig werkt?