Alle blogs

Haartrends van 2019 op een rijtjeEen aantal trends, zoals grijs haar, bobs en braids, zien we al een aantal jaar terugkomen. Gelukkig valt met deze kapsel oneindig te variëren en vernieuwen. 

 

Houtskool Haartinten

Grijze lokken zijn al even in de picture en gelukkig gaan ze nog niet weg! Dit jaar werken we ook met houtskool-tinten. Deze koele, smokey tinten creëer je door toners te gebruiken over blond haar. 

 

Micro Braids

Een veel gezien fenomeen in diverse fashionshows. Vlechten geven meestal een meer delicate of romantische uitstraling, toch worden ze nu ook gebruikt voor een creëren van een spannender, meer uitgesproken kapsel. We zien ze dan ook met name onder de haarlijn om meer volume te creëren of als scheiding.

 

Copper Velvet

Deze trend is misschien wel een van de meest draagbare trends van deze blog. De verschillende tinten van deze roodbruine kleur is altijd al populair geweest en ook dit jaar zien we hem terug. Door de diverse tonen ontstaat er een luxe uitstraling. Vanwege de complexiteit van deze haarkleur is het nog nooit zo belangrijk geweest om dit alleen door een professional aan te laten brengen. 

 

Kleurrijk tot in de puntjes

Deze trend is handige opvolger voor een ombré kleuring. De basiskleur is bruin, welke wordt gecombineerd met bijvoorbeeld choco, blauwe of roze punten. Je kunt meer bij natuurlijke haarkleuren blijven, maar je mag dus ook meer opvallende kleuren gebruiken. 

 

Golden Suede

The next step voor honingblond haar. Door de kleur wat koeler te maken, ontstaat er een prachtige blondtint. Met de warmte in dit kapsel mag ook rustig gespeeld worden. De koudere tonen kunnen namelijk mooi worden versterkt door wat warmere lokken aan de voorzijde van de haarlijn. 


 

Blunt Bob

Deze coupe kan wonderen doen voor de botstructuur. Lees alles over deze trend in onze blog over de Blunt Bob.

 

Smoky Pink

Dacht je dat roze haar alleen voor kleine meisje was? Dat heb je mooi mis! Door de aanzet in een koele grijstint te kleuren en de roze kleur te verreiken met askleurige ondertonen, ontstaat er een moderne, volwassen en elegante look. 

 

Curtain Bangs

Een pony die als een gordijn voor je gezicht valt. We love it! Voor diverse stijlen, tips en inspiratie lees je deze blog over Curtain Bangs.

 

 

Welke trends ga jij dit jaar proberen? Zorg er in ieder geval als je aan de slag gaat dat je veilig werkt! Checken hoe het met jouw kennis zit op dit gebied? doe de zelftest!

 Bron

 

 

 

Benieuwd of jij veilig werkt?