Alle blogs

Gespot: de chunky highlightsHet begon de afgelopen tijd allemaal in de modewereld. Kleding dat gedragen werd in de jaren ’90 werd ineens weer helemaal hip! Van gewatteerde sportjacks tot witte sportsokken in gympen, alles wat toen gedragen werd is weer in de mode. Maar het blijft niet bij kleding alleen, ook beauty en haarstijlen uit de jaren ’90 zijn helemaal in. Zo werd Kim Kardashian gespot met de “chunky highlights” die actrice Jennifer Aniston in de serie Friends als eerste op de kaart zette. Het kapsel kreeg zelfs een eigen naam: de Rachel, vernoemd naar het personage dat zij speelde in de serie.


Het “Rachel” kapsel zal je nu niet zo snel meer voorbij zien komen, maar de highlights in dit kapsel wel! Dit zijn de “chunky highlights” waar Kim Kardashian laatst mee gespot is. De highlights in haar kapsel zijn iets dikker aangezet, maar niet zo dik dat het kapsel een zebra streep effect krijgt. Ook is de kleur natuurlijk, zo vallen de dikkere plukken highlights minder op.

Links: de "Rachel" en rechts: Kim K's chunky highlightsMet iets dikkere plukken highlights bedoelen we niet dit:


Maar eerder dit:De plukken die je pakt wanneer je deze highlights zet mogen dus iets dikker zijn dan de subtiele highlights die je normaalgesproken zet. Je krijgt het mooiste effect als de kleur van de highlights er natuurlijk uitziet. Platina blonde highlights in een donkerbruin kapsel is dus niet de bedoeling. Ondanks de dikkere plukken highlights moet het kapsel één geheel uitstralen.

Ga jij deze trend uitproberen? Zorg dan wel dat je dit veilig doet! Lees hier hoe je dat doet.


Bronnen:

Allure

Andrew Fitzsimons Instagram

Indulgy

Trendyhairstyles.net

 Benieuwd of jij veilig werkt?