Alle blogs

Deze korte kapsels zijn hot!

02 oktober 2018

02 oktober 2018

Een kort kapsel brengt vele voordelen met zich mee. Het heeft minder onderhoud nodig, borstelen kost minder tijd en staat super stoer! Om je inspiratie te geven hebben we een aantal coole, korte kapsels op een rijtje gezet.


Pixie cut

Leuk weetje: dit kapsel is geïnspireerd op de fee Tinkerbel van Peter Pan! Met haar korte kapsel en kleine pony zette ze een waar modestempel  neer dat ook korte kapsels heel vrouwelijk kunnen zijn. De naam “pixie” komt van het feëenstof van Tinkerbel, wat in het Engels pixie dust heet!


De bob

Het bobkapsel kan in eindeloos veel variaties gedragen worden, kijk maar naar de onderstaande voorbeelden. Eerder schreven we een blog over de blunt bob; je leest hem hier!


Gemillimeterd

Het kortste kapsel dat er is! De laatste tijd zien we steeds vaker vrouwen die het aandurven om hun haren te millimeteren. Het gevolg is een hele stoere look!Opgeschoren pixie

Nog een stoer kort kapsel: de opgeschoren pixie! Bij dit kapsel is één zijkant o beide zijkanten van het haar kortgeschoren. Dit geeft een edgy look!De korte krullen

Heb je een mooie bos krullen en wil je deze korter knippen? Zie onderstaande foto’s hoe dat er uit zou komen te zien. Het resultaat is een kort vrouwelijk kapsel waar de krullen prachtig in uit komen.

Ga jij het haar van je klant knippen? Maak gebruik van de palm-palm methode om je hand- en polsgewrichten te ontlasten. Hier lees je hoe je dit doet. 


Bronnen:

shortpixiecuts.com

hairstylesamples.com

shortpixiecuts.com

tailtale.org

40fashiontrend.com

Instagram.com

lovehairstyles.com

Joliel.de


Benieuwd of jij veilig werkt?