Alle blogs

De leukste haartrends van 2022!Eindelijk mag het weer! Eindelijk kan jij jouw klanten weer blij maken met een nieuwe coupe. En hoe leuk is het als jij jouw klant advies kan geven over de leukste haartrends van dit jaar. In deze blog vertellen wij jou de haartrends waarvan jij sowieso op de hoogte van moet zijn.


Coupe 1; Curtain Bangs

De trend was vorig jaar niet weg te denken en ook dit jaar blijft het weer een grote trend! Curtain bangs worden ook al gezien als een zachte variant van een pony gecombineerd met een middenscheiding. Hierdoor ontstaan er een soort gordijntjes voor je gezicht. Deze coupe staat bij zowel krullend als steil haar prachtig! 

Coupe 2; De Boblijn

De Boblijn wordt vanuit 2021 meegenomen naar dit jaar en daarbij vooral de Blunt Cut Bob, oftewel een strakke boblijn. Dit kapsel durven steeds meer vrouwen aan en je ziet het dan ook vaker voorkomen. Wat deze Bob anders maakt dan de andere bobs is dat de uiteinden in een strakke lijn zijn geknipt in plaats van in laagjes. Een gewaagd model, maar zeker heel trendy! 

Coupe 3; Natuurlijke kleuren

Het tijdperk van gekke kleurtjes is voorbij en dit jaar zijn de natuurlijke tinten weer helemaal in. De tinten die je in de kapsel gaat zien zijn fris en tegelijkertijd warm. Assige tinten kunnen nog wel maar de warme, frisse kleuren krijgen écht de voorrang. Het mooiste resultaat behaal je met een zachte balayage met een warme toon en een toner die haast iriserend of goud is. 

Coupe 4; De Rachel Green look

Dit jaar is het ook wéér tijd voor het kapsel van Rachel Green! De lange bob met zijscheiding en lichtere voorplukjes is niet meer weg te denken. Dit jaar is de trend om deze lange bob iets moderner te maken en meer volume te geven. Dus leef je gerust uit met een föhn in het haar van je klant!


Veel plezier met het adviseren van deze looks aan je klant!Bronnen

Afbeeldingen komen van Pinterest

Jan-Magazine  


Benieuwd of jij veilig werkt?