Alle blogs

De haartrends van dit moment!De avonden worden langer, de zon begint weer te schijnen en de wintergarderobe kan worden omgewisseld voor de lentegarderobe. We bevinden ons momenteel midden in de lente. Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe haartrends die op ons liggen te wachten! Benieuwd naar deze nieuwe haartrends? In deze blog praten wij jou bij over de haartrends! 


Extra korte bob 

De haarcoupe die wij bij een nieuw seizoen vaak zien terugkeren is de bob. Alleen is de bob deze lente extra kort. Veel vrouwen zullen deze lente kiezen voor deze ultrakorte bob, want een kort kapsel is allesbehalve verkeerd wanneer de temperaturen weer beginnen op te lopen.


Ultra glanzend en stijl 

Enorm stijl en enorm glanzend haar is de haartrend die wij deze lente vaak voorbij zien komen. Deze trendy coupe wordt ook wel ‘glass hair’ genoemd. Het is eenvoudig te creëren door middel van een zacht haarmasker en goede haarolie die het haar glad en glanzend maakt zonder pluis.


Strak naar achter 

De ‘wet look’ haarcoupe is ook deze lente weer ontzettend populair. Bij dit kapsel wordt het haar strak naar achter gekamd, waarbij het haar nog nat lijkt. Om dit te creëren zijn een mousse, gel en haarspray de producten die je nodig hebt. Daarnaast zijn een goede föhn en grove kam essentieel om het haar in model te brengen.


Rechte pony 

Door onder andere de Netflix serie Emily in Paris is de rechte pony deze lente weer populairder dan ooit. De rechte en strakke pony valt deze lente precies boven de wenkbrauwen. Deze pony is geschikt om de aandacht extra naar het gezicht te trekken en hierbij geldt hoe rechter hoe beter.


Gekleurd haar

Op het gebied van kleuren mag jij als kapper deze lente waarschijnlijk uitpakken. Gekleurd haar is deze lente, namelijk ontzettend populair. Van roze, rood tot oranje het kan niet kleurrijk genoeg. Deze trend is ook op te merken aan het feit dat diverse haarmerken nieuwe kleurmaskers en spoelingen op de markt brengen.


Lage knot 

Voor de klanten die graag gaan voor een casual look is de lage knot de oplossing. Deze is ontzettend makkelijk om te creëren, maar geeft toch die extra chique touch. Daarnaast ideaal voor de oplopende temperaturen in de lente alle haren zijn namelijk van je rug.Bronnen: 

Cosmopolitan

Margriet
Benieuwd of jij veilig werkt?