Alle blogs

De haartrend voor de zomer; periwinkle hair
Afgelopen weekend was het zover, de klok ging weer een uur vooruit. En dat betekent; tijd voor de zomer! Lekker op het terras met vriendinnen, op vakantie of naar de leukste festivals. Bij de zomer hoort ook een nieuwe haartrend en dat is dit jaar toch best een verrassende…

Blauw haar is namelijk dé haartrend voor deze zomer. En niet zomaar blauw, periwinkle om precies te zijn; een mix tussen lavendel en blauw. Je klant moet wel veel lef hebben, want deze kleur is erg opvallend. We zagen deze prachtige magische kleur al bij Lady Gaga tijdens de Golden Globes. 

 En zeg zou zelf, dit ziet er in combinatie met haar jurk toch fantastisch uit?!

 

 

Ook op Instagram is deze haarkleur helemaal hot!

 

Honey Blonde

Mocht je klant wel mee willen gaan met de trends aankomende zomer, maar is dit te heftig? Dan is honey blonde ook een hele goede optie! Een mooie natuurlijke haarkleur die passend is voor blond of bruin haar. Het ziet eruit alsof je een paar weken lang in de zon hebt gezeten en dat wil toch iedereen?

Veilig en gezond werken is belangrijk! 

Voor welke haartrend je ook kiest, zorg ervoor dat je altijd veilig en gezond kleurt. Zo verklein je de kans op kapperseczeem en zorg je ervoor dat je nog heel kunt genieten van je vak. Lees hier hoe je veilig en gezond moet kleuren. 

 

Bronnen:

Glamour

Cosmopolitan

NSMBL

Lucy Matthew

Lush and Lather

 

Benieuwd of jij veilig werkt?