Alle blogs

De 5 meest opvallende kapsels van CoachellaDe 5 meest opvallende kapsels van Coachella

 

Het festivalseizoen is met Coachella eindelijk begonnen! Hier treden niet alleen bekende artiesten op, maar zijn ook influencers, modellen en artiesten zelf aanwezig. Iedereen trekt alles uit de kast om er fantastisch uit te zien, het draait allemaal om zien en gezien worden. Kijk maar eens op Instagram, daar zie je de mooiste foto’s voorbij komen. Celebrities halen niet alleen alles uit de kast voor een fantastische outfit, een opvallend kapsel is minstens zo belangrijk. Wij hebben de 5 meest opvallende kapsels van Coachella voor je op een rijtje gezet.

 

1. Erika Jayne

Het is weer helemaal in om opvallende haarelastiekjes te dragen. Denk maar eens aan de scrunchie, deze trend uit de jaren 90 is weer helemaal terug. Erika Jayne houdt ook van opvallende haarelastiekjes, zij gaat voor een vlecht met haarelastiekjes die lijken op geld.

 

2. Cardi B

Cardi B is een liefhebber van gekleurd haar, de ene keer gaat ze voor een vuurrode kleur en de andere keer kiest ze voor groen, roze, paars, geel en ga zo maar door! Daarom zijn we ook niet verbaasd dat ze op Coachella weer voor een opvalland kleurtje gaat. En geef toe, het staat haar weer prachtig!

 

3. Winnie Harlow

Supermodel Winnie Harlow heeft voor Coachella haar haren in een mooie roze kleur laten verven. In combinatie met haar neongroene jurk steelt ze de show.


 

4. Kylie Jenner

Net als Erika Jayne, gaat Kylie Jenner ook voor een lange vlecht. In plaats van elastiekjes die lijken op geld, gaat zij voor schelpjes. Wij krijgen spontaan zin in de zomer!  

 

5. J. Balvin

Panterprint is weer helemaal hot, iedereen heeft wel iets van deze print in haar kast hangen. Waar we panterprint nog niet veel vaker zagen, is als haarkleur. Zanger J.Balvin brengt hier verandering in! Hij kiest voor een haarkleur in geel, groen en oranje met panterprint. Stiekem zijn wij fan.

 

Bronnen:

Insider

Elle

Cardi B

Benieuwd of jij veilig werkt?