Alle blogs

Comeback van het bloempotkapsel?

25 september 2019

25 september 2019

We zagen het al eind 2018 bij verschillende sterren voorbij komen, maar ook nu weer werden we opgeschrikt. Charlize Theron liet ons haar nieuwe opmerkelijke kapsel zien op Instagram. Céline Dion ging haar voor; zij droeg dit kapsel op de cover van een magazine. Betekent dit de comeback van het bloempotkapsel?


Hoe het allemaal begon

We duiken even de geschiedenis in; Linda Evangelista was de eerste die het bloempotkapsel omarmde. Dat deed zij al in 1993!

De eerste comeback

Rond 2010 was de eerste echte comeback van het bloempotkapsel. Sterren als Rihanna, Lady Gaga, Mary J Bligde en Agness Deyn lieten ons trots hun bloempotkapsel zien op de rode lopers. Rihanna had een twist aan haar bloempotkapsel toegevoegd; zij had haar haren ook laten blonderen. Hoe jij als kapper dit veilig doet lees je hier.

Agness Deyn & Rihanna


2018 en nu

In 2018 waagden de eerste sterren zich weer aan het bloempotkapsel. Zendaya liet ons zien hoe het moet; zij droeg het kapsel naar een belangrijk gala in 2018. Ook Christina Ricci showde haar bloempotkapsel op de rode loper.

Zendaya & Christina Ricci


Nu, een jaar later volgenden dus ook Charlize Theron en Céline Dion de nieuw gezette trend.

Charlize Theron


Of het bloempotkapsel écht de nieuwe trend van 2020 gaat worden is nog niet even duidelijk. Wij wachten in spanning af! Heb jij een klant die zich aan dit kapsel wil wagen? Zorg dan dat je de juiste techniek gebruikt tijdens het knippen.


Bronnen:

vogue

pinterest

short-haircut.com

haarmodel

iamandco.com

instyle

instagram

Benieuwd of jij veilig werkt?