Alle blogs

Blonderen op een snelle en goedkope manier? Ga voor ‘dialled-up blonde’Is je klant toe aan een lichter kleurtje voor de zomer? Wil ze er niet teveel aan uitgeven en is ze eigenlijk wel blij met haar eigen haarkleur? Dan heeft Josh Hogan, dé haarstylist van de sterren, de tip: ‘dialled-up blonde’ 

Bij ‘dialled-up blonde’ kleur je een specifiek deel van het haar waardoor het er weer helemaal fris uitziet. “In plaats van een dramatische verandering in de zomer, hoef je alleen maar op te frissen wat de klant al heeft. Niet overal, maar op belangrijke gebieden. Voeg drama toe en laat alles weer fris aanvoelen” geeft Josh Hogan aan.


Hoe werkt ‘dialled-up blonde’? 

Er zijn verschillende variaties van deze haartrend. Voeg blonde tinten toe rondom het gezicht, blondeer de uiteinden of breng blonde tinten aan door het haar om het er lichter uit te laten zien.

Vergeet niet om aan klanten duidelijk te maken dat het belangrijk is dat ze hun blonde lokken thuis goed verzorgen. Geef bijvoorbeeld aan welke producten je gebruikt tijdens het proces en geef ze styling tips die de haren niet beschadigen.


Het eindresultaat


Veilig blonderen 

Of je nou een deel van het haar blondeert of alles, zorg er altijd voor dat je veilig en gezond blondeert. Dit voorkomt ongemakken zoals kapperseczeem. Lees hier hoe je veilig en gezond moet blonderen.


Bronnen:


Benieuwd of jij veilig werkt?