Alle blogs

Beige Blond

20 september 2018

20 september 2018

Blond komt in veel verschillende tinten. De laatste tijd hebben de trends asblond en honingblond regelmatig voorbij zien komen. Maar wat als jouw klant deze twee tinten niet ziet zitten? Juist, dan ga je voor de gulden middenweg; Beige Blond. In deze blog meer over waarom bijna iedereen deze kleur goed staat en natuurlijk inspiratie!


Waarom Beige Blond iedereen goed staat

Beige Blond bestaat zowel uit warm blonde lokken als koel blonde lokken. Hierdoor versterken de kleuren elkaar en krijg je een heel chique kleur. Door de combinatie van warme en koele tinten staat deze haarkleur prachtig bij zowel mensen met een gele/olijfkleurige ondertoon in de huid, als mensen met een roze ondertoon in de huid. Bovendien is beige blond een perfecte basis mocht de klant toch over willen stappen naar asblond of goudblond. To top it all off is het een prachtige haarkleur met natuurlijke uitstraling!


Beige blond inspiratie

De haarkleur die niet van de haartrendradar lijkt te verdwijnen (gelukkig!). Misschien dat de naam van deze haarkleur ietwat saai klinkt, maar dat is de kleur totaal niet! Ter inspiratie hebben wij onze favorieten op een rijtje gezet.


Donker beige blond

Licht beige blond

Karamel beige blond

As beige blond

Verschillende soorten beige blond

Zoals bij elke blonde haarkleur geldt, zijn er veel verschillende tinten. Zo ook bij de beige blond haarkleur.Wil jij je klant deze haarkleur geven? Kleur dan wel veilig! Hoe je dit doet lees je hier


Bronnen:

peachstockholm.se

Pinterest

Tumblr

Elevenaustralia

wecolour


Benieuwd of jij veilig werkt?