Alle blogs

Bad Hair Day? Kies voor een mooi hoofddeksel!Soms hebben we er allemaal wel eens last van: een bad hair day. Zeker nu de kapsalons gesloten zijn en jouw kapsel eigenlijk wel een opknapbeurt kan gebruiken. Uiteraard zijn er slimme trucjes om van een bad hair day af te komen, denk bijvoorbeeld aan een droogshampoo. Maar als zelfs die slimme trucjes je niet meer uit de brand kunnen helpen, dan zijn daar altijd nog verschillende soorten hoofddeksels!

Lees ook: de beste tips tegen pluizend haar 


Hoofddeksels in de winter

Zeker in de winterperiode hebben we regelmatig last van een bad hair day. De regen en de wind zorgen er regelmatig voor dat onze coupe er alles behalve mooi en stralend uit ziet. Maar gelukkig zijn er heel veel soorten hoofddeksels om jouw bad hair day te verbergen. En daarmee bedoelen we niet alleen maar de mutsen die jou buiten lekker warm houden dit seizoen!


De Fiddler cap

De Fiddler cap is een hoofddeksel die bij iedereen mooi staat (ja echt!). Zeker bij een casual look is de Fiddler cap heel geschikt en maakt het jouw outfit helemaal af. Naast het feit dat je er dan hartstikke leuk uit ziet, heeft niemand meer door dat jij een bad hair day hebt.

Baret

Heb je Emily in Paris gezien op Netflix? Dan snap je misschien wel dat de baret niet alleen chique, maar ook nog eens een hele hippe look heeft. De baret is een Frans hoofddeksel en verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren, stoffen en versieringen. Wij vinden de baret altijd extra mooi staan bij los haar óf bij een lage Messy bun! (Doorlink naar artikel Messy bun!)

Hoeden in alle soorten en maten

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten hoofddeksels en hoeden zijn daar een categorie van. En niet zomaar een, maar een hele grote categorie. Kies voor een bolhoed, een cowboyhoed, een panamahoed, een trilbyhoed of een van de vele andere soorten hoeden. Ze kunnen hoe dan ook sowieso jouw ‘ik-moet-nodig-naar-de-kapper-kapsel’ verbergen!

Pet

Voor de sportieve look kun je kiezen voor een pat/cap. Hijs jezelf in een baggy spijkerbroek en trek willekeurig een warme sweater uit de kast, pet op en jouw sportieve look is helemaal klaar. Kies ervoor om je haren los te dragen, in een vlecht of misschien zelfs gewoon in een simpele vlecht. Bad hair day? Wie had het over een bad hair day?


Bronnen

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

 

Benieuwd of jij veilig werkt?