Alle blogs

Alles wat je over extentions moet weten!De ene klant heeft een prachtige volle bos haar en de ander weer niet. Gelukkig is er voor diegene die hier niet mee gezegend zijn een oplossing die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Namelijk haar extentions! In deze blog vertellen wij alles wat je over extentions moet weten!


Jouw klant wil het liefst vol haar, op de meest natuurlijke manier. Extentions kunnen hier de perfect oplossing voor zijn, als je de juiste techniek en kwaliteit gebruikt. Haar extentions zijn op twee manieren onder te verdelen. Dit kan in eerste instantie op basis van natuurlijk haar of synthetisch haar. Het wordt wel aangeraden om voor 100% natuurlijk haar te gaan. Écht haar is namelijk ook bewerkbaar met hitte.


Soorten extentions 


Clip In Extensions

Clip in Extensions zijn stroken haar waar clipjes aan bevestigd zijn. Heel gemakkelijk om in te brengen door de clipjes dicht tegen de hoofdhuid aan te klikken en eigenlijk ook de snelste optie.

Microringen

Gebruik ringetjes in de kleur van het haar van jouw klant. Door deze ringetjes trek je een extension met een speciale naald en hierna knijp je het ringetje dichtbij hoofdhuid dicht. Voor dun haar wordt deze methode niet geadviseerd, omdat je dan het risico loopt dat je de ringetjes ziet zitten. 

Weave

Een weave kan in het eigen haar van de klant worden ingevlochten. Door middel van naald en draad worden de strengen aan het haar vastgemaakt.

Tape extentions

Nog een optie zijn tape extensions. Deze extentions worden aan je haar bevestigd door middel van een plakstrip. Het bevestigen kan je doen door het gebruiken van een stijltang.

Belangrijk om te onthouden! Stem altijd met de klant af wat precies het effect is dat bereikt moet worden met de extentions. Bespreek de textuur, de stijl, de kleur en de verschillende varianten van extensions!

Happy customer = happy life!


Bronnen

Lifestylesalon

Treatwell

Allabouther

Pinterest

Pinterest

Pinterest


Benieuwd of jij veilig werkt?