Alle blogs

Trendy haarcoupes voor deze zomer!De zomer is begonnen. Om jouw zomerlook helemaal af te maken is een leuke haarcoupe natuurlijk niet weg te denken. Lees snel verder en geef jouw klanten de leukste tips en tricks voor het creëren van een zomerse haarcoupe! 

 

Butterfly cut 

De ‘butterfly cut’ is deze zomer een ware trend. Deze haarcoupe is geïnspireerd op de curtain bangs. Bij dit kapsel worden vele korte en lange laagjes gecombineeerd die als curtain bangs het gezicht famen. Door deze haarcoupe oogt het haar gezonder en voller. Wat wil je nog meer?


Shaggy lob

De ‘shaggy lob’ is terug van weggeweest. In de jaren 70 was dit kapsel al razend populair en vindt nu zijn weg terug in de kapperswereld. De shaggy lob is te herkennen aan de vele lagen, warrige pony en nonchalante afwerking. De haarpunten worden daarnaast bot afgeknipt zo ziet het geheel er nog voller uit. Het goede nieuws is, is dat dit kapsel voor elk haartype geschikt is.


Extra korte bob

De extra korte bob blijft ook deze zomer een populaire haarcoupe. Deze extra korte bob zorgt ervoor dat je haar veel dikker lijkt dan het daadwerkelijk is. Daarnaast is dit korte kapsel uitermate geschikt bij hete zomerse temperaturen.


C-cut

Het kapsel genaamd de ‘C-cut’ is steeds meer gewild onder vrouwen. De naam zegt het eigenlijk al het gaat hier om een kapsel met gelaagde lokken die in een C-vorm om het gezicht heen vallen. De levendige lagen typeren het kapsel en worden meestal gecreëerd door middel van een mesje. Dit zorgt voor enorm veel volume, textuur en vorm.


Vlechtjes

Bij warme zomerse temperaturen is het heerlijk wanneer de lange haarlokken niet in je nek hangen. Daarom zijn vlechtjes deze zomer ontzettend populair. Van een visgraatvlecht tot aan een zijwaartse vlecht er zijn vele opties mogelijk.Bron:                

Marieclair

Elle 

 

 


Benieuwd of jij veilig werkt?