Alle blogs

Lente trend: new wave balayageNa lang wachten kan eindelijk iedereen weer naar de kapper voor een frisse lente coupe.  De kans is groot dat de klant je gaat vragen om een advies. Daarom stellen we je graag op de hoogte van de laatste haartrend, new wave balayage!


Balayage

Zeer waarschijnlijk ben je al wel bekend met de traditionele balayage variant. Bij de kleuring ligt de focus op de lengtes en de puntjes. Hierdoor wordt er een zachte, subtiele overgang gecreëerd.

New wave balayage

De new wave balayage is de 2.0 versie van de bekende balayage. Als kapper kijk je bij het inzetten van de kleuring naar de natuurlijke kleur van het haar van de klant. Aan de hand daarvan bepaal je welke delen van het haar mooi zijn om op te lichten. De heldere stroken die je in gaat zetten zullen overlopen vanuit de natuurlijke uitgroei en hierdoor zorg je ervoor dat het resultaat echt onderscheiden wordt van de welbekende balayage. Verder blijven bepaalde stukken in de natuurlijke haarkleur, terwijl andere stukken juist helder gekleurd worden. Het eindresultaat is een multidimensionale kleur die heel mooi zomers oogt!Pinterest

Therighthairstyles

Pinterest

ouderenwegwijs

Benieuwd of jij veilig werkt?