Alle blogs

The Healthy Hairdresser webinars: Begin goed, werk gezond

23 februari 2023

23 februari 2023

Een introductie van gezond werken in de kappersbranche. In een reeks van drie webinars brengen wij je graag op de hoogte van onmisbare informatie voor jou, binnen de kappersbranche. Ons doel? Ervoor zorgen dat iedereen zo veilig en gezond mogelijk werkt in de kappersbranche zodat jullie het vak nog jaren kunnen uitvoeren. 


1. Een introductie van gezond werken in de kappersbranche

Ben jij benieuwd naar de meest actuele veilig en gezond werken regels binnen de kappersbranche? Bekijk dan hieronder onze eerste webinar terug.



2. Psychosociale arbeidsbelasting

Hoe ga je om met pesten, discriminatie op de werkvloer en een te hoge werkdruk? In onze tweede webinar vertellen wij jou alles over psychosociale arbeidsklachten. Hoe ga jij om teveel stress, te hoge werkdruk of met pesten, intimidatie en discriminatie op de werkvloer? En belangrijk, hoe kan je dit voorkomen? Bekijk hieronder onze tweede webinar terug.



3. Fysieke arbeidsbelasting

Hoe kan je nek-, schouder- en rugklachten voorkomen? In deze webinar vertellen wij je alles over fysieke arbeidsbelasting. Weet jij bijvoorbeeld welke houding je het beste kan aannemen en welke schoenen je het beste kan dragen? Welke risico's geeft het als je je niet aan de juiste veilig en gezond werken regels houdt? Bekijk hieronder onze derde webinar terug.


Benieuwd of jij veilig en gezond werkt?

Doe de zelftest!


Benieuwd of jij veilig werkt?