Alle blogs

De leukste kroeshaarkapsels van dit moment!

17 maart 2023

17 maart 2023

Kapsels met heel veel kleine krulletjes die zich samenvoegen tot een dikke massa en vaak voorkomen bij mensen met Afrikaans bloed noemen we kroeshaarkapsels. Met dit type haar zijn veel mooi haarkapsels te creëren. In deze blog zullen wij een aantal van deze kapsels uitlichten om inspiratie op te doen.

 

Grote knot 

Een eenvoudig en snel te creëren kroeshaarkapsel is de big bun. Met dit kapsel zorg je voor een chique en stijlvolle look. Het volume en de natuurlijke pluis van het Afro-haar maakt het maken van dit kapsel geen probleem.



Half gevlochten krullend haar

Ga voor een bijzonder detail aan jouw kapsel door cornrows, vlechtjes die plat op het hoofd worden gevlochten, te maken aan één kant van het hoofd. Dit is een kleine moeite, maar dit detail verandert het hele kapsel volledig.



Hoge paardenstaart 

Word je gek van al het haar in jouw gezicht en wil je een speels kapsel creëren dan is de hoge paardenstaart een geschikt kapsel voor jou. Daarnaast kunnen wij voorstellen dat door het gewicht van het haar de staart snel uitzakt. Haarspray is hierbij de oplossing die zorgt dat jouw haar de hele dag in model blijft zitten.


Half opgestoken kapsel met knotjes

Ben jij opzoek naar een kapsel dat werkt voor elke gelegenheid dan is het half opgestoken kapsel precies waar jij naar opzoek bent. Dit kapsel bestaat uit twee gewikkelde knotjes aan beide zijkanten van het haar met golvende lokken.


 

High school chic kapsel

Een ander kapsel om het haar uit het gezicht te laten is door strakke cornrows te maken op de bovenkant van het hoofd, waardoor de prachtige krullen naar beneden vallen.


Hippie stijl 

Creëer een vrolijke en hippie haarlook door middel van twee gedraaide lokken die het gezicht omlijsten. Laat de rest van de krullen naar beneden hangen.



Bron: Pinterest 


 




 



Benieuwd of jij veilig werkt?