Alle blogs

Dé kapseltrends van dit najaar!De bladeren vallen van de bomen, de kaarsjes gaan aan en de dekentjes voor op de bank worden langzaam uit de kast gehaald. We bevinden ons midden in het najaar. Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe kapseltrends. Geef je klanten leuke tips en tricks wat betreft deze trends voor dat extra beetje service. In deze blog praten wij jou bij over deze trends.

 1. De haarband
  Op de fashionweek in Parijs, Milaan en Amsterdam viel het meerdere malen op, maar de haarband is weer helemaal terug van weggeweest. Deze haaraccessoire is ideaal om het kapsel te voorzien van een kleine touch-up. Ook is het nog eens multifunctioneel, want van haren in het gezicht heb je met deze accessoire geen last.

 2. De strakke knot of staart
  Voor de klanten die geen zin hebben om veel moeite te steken in hun kapsel, maar er toch chique bij wil lopen is de strakke knot of staart zeer geschikt. Deze kapsels zijn binnen een minuut klaar. Geef daarnaast als tip mee om wat gel of haarlak toe te voegen zo zit het haar de hele dag goed.

 3. Beachy waves
  Bij ‘beachy waves’ denken de meeste mensen aan strand, zon en de zomer. Echter zijn de beachy waves ook najaar ook zeer geliefd. Beachy waves zijn op talloze manieren te maken. Suggesties die jij aan je klanten kan geven is het dragen van vlechten en knotjes, het gebruik van een stijl- of krultang, de methode scrunching en het dragen van krulspelden.

 4. 70’s bangs
  De op de 70’s geïnspireerde pony is weer helemaal een hype. Door onder andere Lily Collins de hoofdrolspeelster in de bekende Netflix serie genaamd ‘Emily in Paris’ is deze haartrend weer een nieuw leven ingeblazen. Door middel van verschillende föhns kan je deze nonchalante haarlook creëren.

 5. De bob
  Voor de klanten die willen gaan voor een stoer en makkelijk kapsel is de bob zeker geschikt. Voor jou als kapper ook ideaal, want dit is binnen enkele minuten in model. Maak een midden scheiding, knip het haar tot de kaaklijn, breng het in model en je hebt een toffe haarstijl gecreëerd.
Benieuwd of jij veilig werkt?