Alle blogs

De hipste mannenkapsels van dit moment!Op het moment dat een trend is overgewaaid binnen de kapperswereld zijn er binnen no-time nieuwe ontwikkelingen waar jij als kapper rekening mee moet houden. Zo ook op het gebied van mannenkapsels. In deze blog bespreken wij daarom de hipste mannenkapsels van dit moment, zodat jij helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kan jij mannelijke klanten van goed advies voorzien, zodat zij met een hip kapsel de kapsalon verlaten. 


Lange mannenkapsels 

Kapsels met lange lokken zijn momenteel populair onder mannen. Er zijn verschillende manieren waarop mannen hun lange lokken in model kunnen brengen met het perfecte kapsel. Zo kan er worden gekozen voor lang haar met korte kanten, hierbij wordt het haar op het hoofd lang gelaten en de zijkanten opgeschoren. Om het in model te brengen worden de langere haren op het hoofd met wax of gel vastgezet. Daarnaast is er ook de tegenovergesteld optie om de zijkanten lang te laten, waardoor een knot is te creëren.


Krullenkapsels 

Bij mannen met krullen of kroeshaar zien we steeds vaker dat zij kiezen voor een fade aan de zijkanten en langer haar op het bovenste deel van het hoofd. Op deze manier worden de krullen nog mooier zichtbaar. Bij mannen met kroeshaar werkt het daarnaast erg goed om te kiezen voor een kapsel dat is afgevlakt aan de bovenkant of een scheiding aan de zijkant.


De Buzz Cut

De Buzz Cut oftewel het gemillimeterde kapsel is geliefd onder mannen. Het grote voordeel van dit kapsel is dat het op het gebied van producten en verzorging niet veel nodig heeft. Echter is het voor een verzorgde uitstraling wel belangrijk om regelmatig naar de kapper te gaan met dit kapsel. Het advies hierbij is om dit minimaal één keer in de drie weken te doen.


Het matje 

Invloeden uit de jaren 80 zien wij door onder andere de serie Stranger Things steeds meer terugkomen. Zo ook op het gebied van mannenkapsels. Een mannenkapsel uit de jaren 80 dat we namelijk steeds meer terug zien komen is het matje. Bij dit kapsel is de voorkant kortgeschoren en is de achterkant lang. Opvallend is dat bij dit kapsel bepaalde gezichtsvormen mooi naar voren komen. Voor mannen die zich willen onderscheiden is dit kapsel geschikt, want met dit unieke kapsel val je zeker op.


De slide back 

Last but not least, neemt het slide back kapsel in populariteit toe. Bij dit kapsel worden de haarlokken glad achterovergekamd, waardoor een stoer en stijlvol kapsel wordt gecreëerd. Het gunstige aan dit kapsel is dat het past bij iedere gezichtsvorm. De enige voorwaarde voor het creëren van dit kapsel is dat het haar niet te stug en dik is.


 Bron: Pinterest

Benieuwd of jij veilig werkt?