Alle blogs

De hipste hoeden en petten voor mannen!Last van een bad hair day, die hebben we allemaal weleens. Misschien tijdens de coronatijd wat meer. Toch komt deze wel vaak onverwachts! Wij geven je in deze blog een aantal tips, over wat voor verschillende soorten hoeden en petten er zijn, zodat je precies weet wat je moet kiezen als die dag eenmaal is aangebroken.


Fedora hoed

Deze chique hoed is te herkennen aan de deuken aan de linker- en rechterkant. De hoed is gemaakt van vilt en staat ook wel bekend als dé detective hoed. Deze hoed verbergt sowieso jouw slecht zittende lokken…

Dad hats

Dit model is er écht in alle kleuren en is ontzettend populair. Hij maakt je bad hair day sowieso beter! Typerend aan deze petten is dat ze altijd een ronde/gekromde klep hebben. De caps zijn verstelbaar door middel van een lederen strap of een velcro (klittenband) sluiting.

 

 

 

 

Trucker caps 

Deze pet is voor de zomer nog écht een must. Door het netwerk aan de achterkant van de pet, kan je tijdens warmte je hoofd koel houden, wat natuurlijk niet verkeerd is.

 

Panamahoed

Deze hoed lijkt qua model op de Fedora hoed, maar is iets minder chique en wat alledaagser dan de Fedora. Ook is deze hoed qua prijs, een stuk goedkoper dan de Fedora hoed.

Vissershoedje

Dit laatste hoedje is de afgelopen tijd razend populair, er is een echte trend gaande om dit hoedje ten alle tijden te dragen. Vooral de jongere doelgroep zet deze trend voort.

Benieuwd of jij veilig werkt?