Alle blogs

Black and mixed hair inspiratiekapsels

29 april 2021

29 april 2021

Door het van nature volumineuze karakter van kroeshaar kun je echt alle kanten uit. Creëer jij een mooie, volle bos krullen? Stijl je het haar? Of vlecht je het haar in tot strakke cornrows? Van kort tot lang is er voor iedere persoonlijkheid een bijpassend kapsel. Met behulp van de onderstaande kapsels heb je in ieder geval voor de komende tijd genoeg inspiratie!


Soorten kapsels


Krullen

Hoe meer volume, des te beter! Een flinke bos krullen is een prachtige stijl tijdens de zomer. Lekker luchtig, mooi en super sexy.

Stijl

Een mooi stijl kapsel staat super elegant en leent zich uitstekend voor een bijzondere gelegenheid, maar kan ook prima worden gedragen als casual kapsel.

Cornrows

Niet alleen zijn cornrows super praktisch voor het ‘temmen’ van wilde lokken, maar zien ze er ook super stoer uit. Gecombineerd met een leren jack en gescheurde jeans zorgen cornrows voor een complete look.

Korte afro

Omdat iemand kort haar heeft, betekent dat niet dat er geen  mooie haarstijlen zijn. Neem bijvoorbeeld deze 'korte afro'-stijl. Een dergelijk kort kapsel past super goed bij vrouwen met Afrikaanse roots. Haar met veel volume is perfect voor een korte stijl als deze.

Dreadlocks

Ze vergen veel geduld maar als ze eenmaal lang gegroeid zijn, is dreadlocks één van die haarstijlen die fantastisch staat bij donkere vrouwen. Binnen dit kapsel kan je weer experimenteren met een knot, vlechten of kun je het haar gewoon los dragen. 

Benieuwd of jij veilig werkt?