Alle blogs

3 verleidelijke kapsels voor Valentijnsdag!

13 februari 2020

13 februari 2020

Oe la la, morgen is het Valentijnsdag. Een dag om éxtra je best te doen op je looks om indruk te maken op jouw date. Heb je geen date? Geen probleem, ook in de kroeg steel jij hiermee de show.

1.    Casual wavy hair

Krul je haar losjes en zorg ervoor dat je de punten niet krult. Borstel je haar vervolgens zachtjes door en spray er wat haarlak in. Deze manier van stylen zorgt voor een beachy look. Wil je je kapsel net wat specialer maken? Steek één kant van je haar vast met een speldje. Maak je look af met een mooie, opvallende oorbel. 

 

2.    Inverted ponytail

Krul je haar met een grote krultang. Na het krullen maak je een staart. Laat de voorste plukken uit je staart en laat deze langs je gezicht hangen. Deel je staart boven je elastiekje op in twee delen. Duw de onderkant van je staart nu door de opening heen die is ontstaan. Je inverted ponytail is nu klaar! Super makkelijk en super stijlvol. Als extraatje zou je nog een gouden of zilveren detail kunnen verwerken in het ‘inverted gedeelte’ van de staart en deze kleur terug laten komen in je outfit of je sieraden. Succes gegarandeerd! 

 

3.    Fishtail braid

Kies op je date voor deze vlecht met eigen techniek. Het lijkt misschien ingewikkeld, maar iedereen kan deze vlecht maken. Ideaal dus en daarbij ontzettend stijlvol! 

Stap 1: Pak je haar bij elkaar ‘kam’ je haar met je handen voor een messy effect. Verdeel het haar in twee gelijke delen. 

Stap 2: pak een plukje haar vanuit de buitenkant en sla het naar de andere kant. Trek het plukje goed strak. Herhaal deze stap, maar dan vanuit de andere kant. Dit herhaal je net zolang totdat je vindt dat de vlecht lang genoeg is. Wil je een dunne vlecht? Maak de plukjes dan zo dun mogelijk. Als je een dikkere vlecht wilt gebruik je dikkere plukjes. 

Stap 3: Wanneer je vindt dat de vlecht lang genoeg is, maak je hem vast met een elastiekje. Met een beetje haarlak blijft de vlecht goed zitten.

Je vlecht (of die van je klant) is nu klaar! Maak hem helemaal stylish door er een accessoire aan toe te voegen. 


Bronnen:
www.stylemyhairs.com
www.followfashion.nl 
www.i.pinimg.com
www.harpersbazaar.com


Benieuwd of jij veilig werkt?