Veilig en gezond werken, een serieuze zaak!

De gevolgen van onveilig en/of ongezond werken zijn echt niet mis. Denk aan kapperseczeem, rugklachten, burn-outs en nog veel meer. Veilig en gezond werken is daarom een serieuze zaak. 

Je bent ook pas een serieuze zaak als je op een veilige en gezonde manier werkt en op deze website lees je er alles over!

 

Waarom veilig en gezond werken?

Veilig en gezond werken doe je voor je zelf! Je werkt in het mooiste vak van de wereld en om daar zo lang mogelijk van te kunnen genieten, is het belangrijk dat je op de juiste wijze werkt om zo min mogelijk last te krijgen van klachten. Deze klachten kunnen op diverse gebieden voorkomen. Zo kun je bijvoorbeeld last krijgen van je rug door een verkeerde werkhouding. Ook kun je het plezier in het werk verliezen doordat je gepest wordt door medekappers. Het is dus belangrijk dat je op de hoogte bent van de Gezond Werken Regels.Kennis maken met Dave?

Ik ben erg actief op social media en plaats daar frequent nieuwsberichten, leuke weetjes en blog artikelen, maar beantwoord ook korte vragen. Heb jij je antwoord niet in de Gezond Werken Regels kunnen vinden? Bericht me dan op een van mijn kanalen!

LinkedIn Pinterest Instagram


Heb jij het antwoord op jouw vraag nog niet gevonden?

Heb jij nog een vraag aan mij die je niet terug kan vinden op de site, FAQ of in de gezond werken regels? Aarzel dan niet om het mij te vragen! Stel je vragen via één van de social media kanalen, via de mail of telefoon.

LinkedIn Pinterest Instagram

mail mij direct

bel mij op: 088 90 90 807

Heb je écht geen antwoord kunnen vinden?

Stuur me dan direct een berichtje via onderstaand formulier!