Hoi, ik ben Dave!

Leuk dat je meer van me wilt weten! Zoals je al ziet ben ik Dave, 27 jaar oud en mijn beroep is kapper. En daar ben ik trots op! Geweldig de lach op het gezicht van de klanten als ze tot in de puntjes verzorgd weer de salon verlaten. Ik wil dit vak nog jaren uitoefenen, daarom ben ik zuinig op mezelf. 

 

Wat kun je met me?!

Met mij kun je alles! Maar het belangrijkste is dat je al je vragen over veilig en gezond werken aan me stelt. Dit kan op heel veel verschillende manieren. Stel je vraag via deze website of via Social Media. Je kunt ook bellen! Of ontmoet me op evenementen.

 

 

 

Blijf op de hoogte van ALLES wat ik doe

Ik werk hard, heb een druk sociaal leven, feestje hier, even iemand knippen daar, op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit het vak en dan wil ik ook nog alles voor je uitzoeken op gebied van veilig en gezond werken. En dat doe ik graag! 

 

 

Volg me en vind me

Volg me altijd en overal op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Pinterest. Op mijn eigen pagina op deze website houd ik ook het een en ander bij, zodat je altijd weet waar we kunnen meeten en antwoord krijgt op je vragen!

LinkedIn Pinterest Instagram

mail

Bel 088-9090807

Werk jij al veilig?

Van een paar handen heb je maar één en een rug ook! Ook een burn-out of pesten op de werkvloer moet je niet onderschatten. Weet jij al hoe je veilig en gezond kan werken?

Doe de zelftest

Mijn laatste artikelen

Blader er eens door!

 

Gezond Werken Regels

Heb je écht geen antwoord kunnen vinden?

Stuur me dan direct een berichtje via onderstaand formulier!