Tropische kapsels om de winterse dagen door te komen

Klagen jouw klanten ook over de kou, de sneeuw en de regen? Maak de inner-surfgirl in ze wakker met deze beachy hairdo’s. Wedden dat ze binnen de kortste keren in een tropische stemming verkeren?

Met deze drie kapsels boek je gegarandeerd succes:

1. Rommelige knot

Voor deze beachy knot moet het haar lekker stug zijn, dus droogshampoo vormt de basis voor dit kapsel. Pak al het haar bij elkaar en rol het in een losse knot. Voor het vastzetten gebruik je schuifjes of een doorzichtig elastiekje, hierdoor lijkt het alsof er niets in het haar zit. Ga er voor de finishing touch even met je handen doorheen, zodat er wat plukjes losvallen en het lekker rommelig wordt.

bron

2. Beachy paardenstaart

Voor deze coupe moet het haar eerst gewassen worden. Föhn het vervolgens droog, doe dit met een grove kam. Maak vervolgens een staart op het midden van het hoofd. Trek met je handen wat aan het haar, zodat het niet strak in de staart zit. Nog wat rommeliger? Trek dan wat plukjes rondom het hoofd los.

bron

3. Salty waves

Zoals de naam al doet vermoeden heb je voor deze look salt spray nodig (maar droogshampoo of beach spray volstaat ook). Spray een van deze producten op het haar. Voeg vervolgens wat volumepoeder toe op de kruin/scheiding. Hierdoor wordt het vol én rommelig. Niet genoeg effect? Maak dan een aantal grove krullen met de stijltang. Top het af met een tweede laagje salt spray.

bron

Houd je bij het sprayen rekening met deze how to’s?

 

BRON

Benieuwd of jij veilig werkt?
Doe de zelftest