Organic red, de meest hotte haarkleur du moment!

Het is niet de eerste keer dat we het zeggen en waarschijnlijk ook niet de laatste: natuurlijk haar voert de boventoon dit seizoen! En dan niet alleen qua kleur, ook wat betreft lengte en textuur. Eén van de meest hotte haarkleur trends du moment is organic red!

Kleuren van het haar is uiteraard alles behalve natuurlijk, maar je kunt wel een zo natuurlijk mogelijk effect creëren. En dat is waar het om draait dit seizoen. Dus ook als je klant van zichzelf geen rood haar heeft, is organic red een mogelijkheid. Het idee achter deze tint is namelijk dat het je eigen kleur zou kunnen zijn. Niemand hoeft te weten dat je klant er heel wat uurtjes voor in de salon heeft doorgebracht. 

Organic red bestaat uit super glanzende roodtinten die net wat extra diepte en dimensie geven aan het haar. Om de puntjes op de i te zetten breng je highlights aan in de contour en houd je de punten van het haar juist iets lichter. Gebruik nooit meer dan twee tinten kleurverschil, want dit oogt onnatuurlijk. En dat wil je dus niet met deze look!


Draag jij handschoenen tijdens het kleuren?

 

BRON

Benieuwd of jij veilig werkt?
Doe de zelftest