Olympische spelen en goed haar? Het kan! 

De Olympische Spelen zijn in volle gang. En dat zorgt ervoor dat we elke dag wel een paar uur willekeurige sport zitten te kijken, maar hoe zit het eigenlijk met de haren van de sporters? We konden het niet laten om even wat beter te kijken waarvoor deze olympische sporters kiezen als het gaat om hun lokken.

Het is natuurlijk onoverkomelijk dat alle sporters hun haar vast hebben. Tijdens het uitvoeren waar zij zo goed in zijn moet je natuurlijk geen last hebben van haar voor je ogen. Een hoge of lage staart komt dus veel voor. Wat we ook veel zien bij de (beach)volleybalsters bijvoorbeeld zijn paardestaarten die zijn gevlochten, toch net iets hipper!

Een ingevlochten vlecht zien we wat vaker bij de dames die een helm dragen voor hun sport, bijvoorbeeld Elis Ligtlee van het baanwielrennen en Anna van der Breggen van het wielrennen op de weg. Dat zit toch net even wat fijner. 

De atletiekdames van de sprint dragen veel haarbanden (Check de sporters naast Dafne Schippers)

En dan hebben we nog de turnsters, daar hoort het een beetje bij dat ze er op en top uitzien, en dat doen de Nederlandse dames natuurlijk ook. 

 

Benieuwd of jij veilig werkt?
Doe de zelftest