London Fashion Week Haartrends

Vorige week konden alle modeliefhebbers hun hart ophalen tijdens de London Fashion Week. Maar niet alleen de modeliefhebbers, want ook de kapsels waren on trend. Kijk je mee?

1. Wetlook

We dachten misschien dat het weer glad en zacht zou worden, maar niets is minder waar. We werden vorige week verrast met de wetlook anno 2017: slordig achterover gekamd.


2. Middenscheiding

Een oude bekende, de middenscheiding. Deze look was niet alleen op straat maar ook op de catwalk een hit. Niet zo gek dus dat deze scheiding een glansrijke hoofdrol had tijdens de London Fashion Week.


3. Kuif

We gaan dit najaar terug in de tijd met deze retro kuif. Hou het simpel of creëer een lekkere messy kuif bij je klant, het mag allemaal!


4. Golven

Golven en dan in het bijzonder de s-wave. Deze golf is lekker nonchalant en heeft daardoor een bohemian uitstraling. Uitgezakte krullen zijn niet langer een probleem dankzij deze trend, handig!


5. Haaraccessoires

The bigger the better! Versier de haren van je klant met de meest opvallende en glitterende accessoires. Houdt je klant het liever iets rustiger? Ga dan voor een chic en meisjesachtig effect met een lint van zwart fluweel.


6. Geflipt

Geen hoofdrol, maar niet minder indrukwekkend: de zijscheiding. Van stoer en verwaaid tot glad en classy.

 

Welke haartrend is jouw favoriet?
 

BRON

Benieuwd of jij veilig werkt?
Doe de zelftest