Meer blogberichten

Leukste trends voor het najaar

28 oktober 2021

Het is weer even wennen, warmere kleding, andere temperaturen, het is écht herfstig buiten. In deze blog delen wij de leukste haartrends voor het najaar, zodat jouw klanten helemaal met de tijd mee gaan.


1.  Pony en Curtain bangs

Deze haarstijl was in de jaren 60 en 70 ontzettend populair. Het wordt ook wel gezien als een uitgegroeide pony. In vergelijking tot een echte pony, staan curtain bangs wat zachter in het gezicht.

2. Messy ponytail

Een messy ponytail, betekent zeker niet onverzorgd! Het staat juist mooi casual en is lekker speels. Je kan de messy ponytail opfleuren met een leuke scrunchie!


3. Strak en glad haar

Alles wat je hiervoor nodig hebt, is mousse, haarlak en een kam. Met deze haarlook, zet jouw klant echt de trend. Het staat stijlvol, chique en is lekker makkelijk.


4. Natuurlijke krullen

Natuurlijke schoonheid is het allermooist. Adviseer je klant om alle haarstylingtools eens te laten liggen en het natuurlijke haar aan de wereld te laten zien.

5. Midden scheiding

Een midden scheiding is ontzettend casual, maar is helemaal in dit najaar!


Zo ben je weer helemaal op de hoogte van de leukste haartrends van dit najaar! Maak je klant er blij mee. Welk kapsel ga jij zeker uitproberen?

Benieuwd of jij veilig werkt?