4 x knotjes voor semi-kort haar

Omdat de mogelijkheden wat betreft het vast zetten van je haar natuurlijk minder worden als je kort haar laat knippen hebben wij wat inspiratie voor je! 

 

Zorg er bij deze knot goed voor dat je structuur in je haar hebt. Maak een hele hoge paardestaart en maak in de paardestaart vervolgens een vlecht (zo lang mogelijk). Maak het vlechtje vervolgens vast met een elastiekje en draai het tot een knotje. Vergeet niet haarlak als finishing touch en klaar! 

 


Dan de dubbele knot. Heel boho en nonchalant. Verdeel je haar in twee delen en draai er knotjes in. Zet vervolgens vast met bobby pins en you're ready to go. 


 

Toupeer bij deze knot je haar voorzichtig aan de achterzijde en pak het bij elkaar net boven je nek. Maak vervolgens een staartje maar wacht nog even met het elastiekje, draai namelijk eerst de staart om z'n as heen en zet het dan pas vast. De voorste plukken mogen lekker los! 


 

Dit knotje komt goed uit voor wanneer je geen tijd hebt om je haar te wassen, maar het eigenlijk wel moet. Pak het bovenste gedeelte van je haar en maak er een staartje van, maar trek de pluk bij de laatse keer door het elastiekje, er niet helemaal doorheen! 

 

Heb jij nog leuke variaties? Laat het ons weten!

 

 

 

Bron: Robpeetoom.nl

 

 

Benieuwd of jij veilig werkt?
Doe de zelftest