It's all about the bangs

Heb jij altijd klanten die ‘iets anders’ willen, maar niet weten wat? Dan heb ik de oplossing. De snelste en eenvoudigste manier om het haar een update te geven is een pony. Daarom heb ik de zes pony’s die je dit seizoen moet uitproberen op een rijtje gezet. Wedden dat er voor iedere klant iets tussen zit?

 

1. Curtain Bangs

Een golvende of steile pony, welke in het midden een stukje openvalt. Hierdoor blijft er een stukje voorhoofd zichtbaar. Dit zorgt voor meer ‘licht’ in het gezicht.

 

2. Wispy Bangs

Deze pony geeft net dat beetje extra bravoure aan je gezicht, zonder te veel te bedekken. Easy-breezy, nonchalant en casual zijn de woorden die deze pony het beste omschrijven.

 

3. Blunt bangs

Oftewel een bot geknipte pony. Deze look heeft een chique uitstraling, maar heeft wel wat speciale aandacht nodig om dit creëren én te behouden.

 

4. Asymmetrical bangs

Deze pony is warrig, ongelijk en werkt het beste bij haar met veel textuur. Voordeel is dat deze pony super gemakkelijk te stijlen is. Bij uitstek geschikt voor klanten die niet teveel poespas willen!

 

5. U Bangs

Deze pony heeft een subtiele U vorm, waarmee je gemakkelijk een edgy look creëert. Deze look werkt het beste bij stijl haar. 

 

6. Side parted bangs

Vind je klant een pony toch nog een beetje eng, ga dan voor de schuine pony. Deze look geeft het haar een update, zonder dat daar een ingrijpende verandering voor nodig is. 

 

Zeker weten dat je de goede schaar gebruikt? Check het hier!

 

BRON

Benieuwd of jij veilig werkt?
Doe de zelftest