Nieuwe kleurtechniek: Halo balayage

Misschien weten we het nog wel, in de 90's waren highlights een énorme innovatie op het gebied van kleuring. Tegenwoordig ligt het een beetje anders. Er zijn super veel haarkleurtechnieken, misschien allemaal wel even mooi. Nu is er een nieuwe versie ontstaan van de highlights, die je niet mag missen! 

 

HALO BALAYAGE 

Een bijzondere naam, dat wel. Halo Balayage. Maar wat is het? En waarom is het de moeite waard? De halo balayage, of ook wel halo highlights combineert de schetsende - uit de losse pols - techniek van een balayage met een peekaboo kleureffect wat de laatse tijd zo populair is. De highligts worden alleen in de onderste lagen van het haar gezet. Dichter bij de hoofdhuid en nek, dus niet op de bovenste laag. Dat zorgt ervoor dat er geheime highlights tevoorschijn komen wanneer er beweging in het haar zit, of dat de highlights juist beter zichtbaar zijn wanneer je het haar vast draagt. 

Wanneer gewone highlights er soms nog wel plat kunnen uitzien, helemaal bij kortere kapsels, zorgt halo balayage voor meer dimentie. Dus bij deze is de hashtag #hairgoals zeker van toepassing! 

 

 

 

Bron: Styletoday.nl

Benieuwd of jij veilig werkt?
Doe de zelftest