Meer blogberichten

Fall 2019: dit zijn de haarkleurtrends to watch

09 september 2019

Gaat er voor jou niets boven een kleuring volgens de laatste trends? Dan kun je niet om deze haarkleurtrends heen. Opvallend is dat we dit seizoen zowel warme als koude tinten zien, zolang het maar opvalt. Met welke kleuring zou jij de show wel willen stelen?


Roze goud

Pasteltinten lijken de trendparade niet te verlaten. Nadat we eerst vaak perzik en gele tinten zagen, zien we nu roze als dé modetint voor komend seizoen. Gebleekt of juist wat donkerder, het mag allemaal!


IJsblond

Veel gezien op de catwalk en nu ook in de dagelijkse kapsels, maar helaas is deze kleur niet voor iedereen geschikt. Heeft jouw klant een bleke of juist getinte huid? Dan kan het behoorlijk bleek maken. Let hier dus goed op voordat je voor deze kleur kiest.


Bronde

Bij deze kleur zoeken we de perfecte mix tussen blond en bruin. De kleuring kent verschillende nuances waarbij je bij de aanzet voor een lichtbruine tint kiest en naar de punten toe voor een steeds blondere tint gaat. Hierdoor krijg je een hele mooie, natuurlijke look. Voordeel: bij deze kleuring is uitgroei minder snel zichtbaar!


Warm brown

Bij de trends van dit moment zien we veel diepte en warmte in het haar. Hoe doe je dit? Door subtiele balayages en karamel highlights. Hierdoor warmt de uitstraling van jouw klant op en dat kunnen we goed gebruiken nu we de herfst en winter tegemoet gaan.


Rood

Misschien wel populairder dan ooit, rood haar. Als je het altijd al eens hebt willen proberen, is nu hét moment! Ga jij voor Roze Goud, Strawberry Blonde, koperkleur of juist een heel andere roodtint?


Every Shade of Grey

We zien deze trend al een tijdje en ook nu mag deze niet uit de favorietenlijst ontbreken. Grijs haar, ongeacht welke tint, past namelijk bij elke stijl en haartype. Bij deze trend is het vooral belangrijk om jouw klanten de juiste verzorgingsproducten te adviseren, zodat de koele grijze tinten geen plaats maken voor gelige tinten.


Op welke kleuring kun jij niet wachten om aan te brengen? Als je haar gaat kleuren, zorg dan wel dat je dit veilig doet. Hier lees je hoe.


Bronnen:

NR78

Beste kapsels

Camilla Hair

The right hairstyles

We are Ladies

All beauty fitness

HairstylesBenieuwd of jij veilig werkt?