Dit is de wildste haartrend du moment!

De luipaardprint is tijdloos en universeel geliefd. We zien deze print dan ook praktisch ieder jaar terug op de catwalk, in de vorm van kleding, schoenen en accessoires. Nooit eerder zagen we echter luipaardprint haar, maar daar komt dit seizoen verandering in!

We zien de haartrend inmiddels overal opduiken; hoogste tijd om te vertellen hoe je deze look creëert! Je begint met het blonderen van de ondergrond, op deze manier heb je een clean canvas om de print op aan te brengen. Het geblondeerde haar voorzie je van een donkerblonde toner. De basis is nu klaar. Voor de print gebruik je zwarte en donkerbruine haarverf, deze zet je in een vlekkenpatroon op het haar. 

De luipaardprint werkt goed op een korte buzz cut, maar ook langere lokken kunnen van deze print voorzien worden. Bedenk dan wel dat het patroon ‘breekt’ wanneer er beweging komt in het haar. Ook als undercut werkt dit printje prima. Perfect als je klant deze trend op een subtiele manier wil uitproberen. Alhoewel subtiel en luipaard misschien niet helemaal goed samen gaan…

Wij hebben de tofste voorbeelden voor je op een rijtje gezet!

Durven jouw klanten het aan?

 

BRON

Benieuwd of jij veilig werkt?
Doe de zelftest