Blonderen à la 2017!

Dat blonderen op talloze manieren kan is niets nieuws, maar hoe je het dit seizoen aan moet pakken? Dat vertel ik vandaag! Lees snel verder en ontdek de nieuwste trends en technieken op het gebied van blonderen.

Lived-in color

Die blonde plukjes die je als kind altijd kreeg van de zon? Die boots je na met deze techniek. Bij de lived-in kleurtechniek plaats je willekeurig highlights over het hele hoofd van je klant. De aanzet laat je donker, hiermee creëer je een fake uitgroei. 

Surfer-inspired balayage

Deze techniek realiseer je door middel van meer verspreide en luchtige highlights. Het is kost wel wat tijd; je klant moet een paar keer terugkomen om het gewenste effect te realiseren. De highlights moeten elkaar namelijk overlappen, om zo extra lichte plukjes te creëren. 

Tipping

De naam verklapt het al; met deze techniek licht je alleen de punten van het haar op. Creëer hierbij een mooi kleurverloop door zowel balayage als folies te gebruiken!

Hair painting

Bij deze techniek laat je de folies juist lekker weg. Hair painting is letterlijk het haar schilderen, inclusief kwast. Het is een hele vrije techniek. Je kunt subtiel te werk gaan, maar je kunt daarentegen ook een groot contrast creëren. It’s up to you!

 

 

 Veilig blonderen? Zo doe je dat!

 

BRON

Benieuwd of jij veilig werkt?
Doe de zelftest