7 x de mooiste herfstkapsels

ook al willen we er nog lang niet aan denken…

Ondanks dat de lente pas net begonnen is, zien we nu alweer volop inspiratie voor herfstkapsels voorbij komen. Hoogste tijd om de zeven beste looks met jullie te delen!

1. Beachy waves

We zien de beachlook nu al voorbij komen, maar ook deze herfst blijft dit kapsel helemaal hot. Golven creëren een instant laid-back look, what’s not to like?

 

 

2. Krullende pony

Ook bij krullend haar kan je prima een pony knippen. Sterker nog, krullen in combinatie met een pony wordt echt een ding deze herfst. 

 

 

3. Diepe zijscheiding

Deze look zagen we al meerdere keren op de catwalk voorbij komen en dat is niet voor niets. De zijscheiding is super smooth, vooral met een (lage) staart!

 

4. Vintage knotjes

Nostalgisch is de beste omschrijving voor deze look. The Spice Girls are back! Hoge of lage knotjes, het mag allemaal dit najaar.

 

5. Romantische plukjes

Draai twee plukjes haar naar achter en zet ze vast met schuifjes of een haarspeld. Et voilà, een nonchalante look volgens de laatste haartrends.

 

 

6. Dubbele textuur

Krullen of stijl? Dit najaar mag het allebei, in één kapsel! Bovenkant glad, onderkant een bos vol krullen. 

 

 

7. Opgestoken haar

Opgestoken en dan het liefst met het nodige vlechtwerk. Zet het losjes vast, want ook voor deze look geldt: hou het nonchalant!

 

BRON

Benieuwd of jij veilig werkt?
Doe de zelftest