Meer blogberichten

10x Golden Globes coupes die je gezien móet hebben!

08 januari 2019

Als we de feestdagen net hebben gehad, maken de Hollywood celebrities zich ieder jaar op voor de uitreiking van de Golden Globes. Ze lieten ons zien dat ze niet alleen over acteerkwaliteiten te beschikken, maar ook verstand hebben van haartrends. Wij hebben daarom de beste kapsels voor je op een rijtje gezet.

 

1/10 Laura Harrier

De combinatie van half opgestoken haar een een wet hair look. Wij houden ervan en miss Harrier rockt dit kapsel op de rode loper.

 

2/10 Michelle Yeoh

Michelle was te zien met dé klassieke Hollywood krullen. Classic never goes out of style!

 

3/10 Halle Berry

Honing blonde kleuren die precies de juiste omlijsting van het gezicht van Halle Berry is. Curtain Bangs staan haar fantastisch en is helemaal hot in 2019!   


 

4/10 Kate Mara

Simpel maar briljant. Knotjes krijgen we natuurlijk nooit genoeg van en de touch of gold maakt het helemaal af. Chapeau Kate!

 

5/10 Sofia Carson

Een schuine pony met een knot als kroon. Dit kapsel is helemaal rode loper waardig!


 

6/10 Nicole Kidman

De altijd goede Chignon afgewerkt met een fluwelen haarband. We houden van de look van deze altijd classy dame.


 

7/10 Lady Gaga

Om haar uiterlijke vertoon is Lady Gaga vaker in opspraak geraakt. En de platinum met poeder blauwe lokken raken we weer niet over uitgepraat. WE LOVE IT! De A Star is Born actrice wist dit gewaagde kapsel perfect te matchen met haar prachtige jurk.


 

8/10 Thandie Newton

Willen we zo'n mooie bos krullen niet allemaal?


 

9/10 Irina Shayk

Topmodel Irina Shayk straalde met haar prachte Blunt Bob op de rode loper van de Golden Globes. Stijlvol en elegant as ever.


 

10/10 Camilla Belle

Bij deze slicked back hairstyle lijkt het alsof je haar nat is. Dit moderne kapsel is heel goed te combineren met smoky eyes. 

 

Bron

Benieuwd of jij veilig werkt?