Zo blijft je pony uit je gezicht! 

Vorige week schreef ik over pony's als inspiratie, maar wie ben ik als ik je niet laat weten hoe je die pony kan wegwerken als je er even geen zin meer in hebt? Check deze vijf oplossingen.


1. Zet je pony in twee gedraaide strengen naar achteren vast.
 
Dit spreekt eigenlijk voor zich. Verdeel je haar in een middenscheiding en draai jouw pony in twee strengen naar achteren. Zet vast met schuifspeldjes en you’re good to go!


2. Draag een sjaaltje.
 
Met een sjaaltje om je hoofd geknoopt voeg je niet alleen een leuk accessoire toe, jouw pony kun je op deze manier ook goed uit je gezicht dragen.


3. De wetlook

De wetlook is ideaal voor bloedhete dagen. Maak je haar nat en kam alles naar achter. Een flinke hoeveelheid wax, gel of haarlak zorgt ervoor dat het blijft zitten. Mocht je bang zijn dat jouw kortere plukjes los komen, zet deze dan voor de zekerheid vast met schuifspeldjes. Probeer dit zoveel mogelijk achter je oor te doen, om te voorkomen dat deze zichtbaar zijn.

 

4. Knotje
Het hippe knotje voorop je hoofd is ideaal om je pony mee te verbergen. Pak al het haar wat je in je knot wilt hebben en duw daar ook je pony tussen. Eventueel zet je kortere haartjes vast met schuifspeldjes of een flinke hoeveelheid haarlak.


5. Invlechten

Je pony schuin naar achteren invlechten is niet alleen makkelijk maar staat ook erg schattig. Je kunt op de echt warme dagen er ook voor kiezen om niet alleen een klein vlechtje te maken, maar om vervolgens ook de rest van je haren in te vlechten en deze vast te maken met schuifspeldjes op je hoofd. Lekker koel!

 

BRON: NSMBL.nl

Benieuwd of jij veilig werkt?
Doe de zelftest