5 momenten die je vertellen dat je een knipbeurt nodig hebt 

Na de zomer is je haar natuurlijk niet meer zoals het voor de zomer was en heb je misschien wel een flinke boost nodig. Om weer gezond haar te krijgen kun je het beste een afspraak bij de kapper maken. Maar hoe weet je zeker of het daar echt tijd voor is? 

 

Check dit! 

 

1. Je vind soms gespleten punten tussen je haar
Tijd voor een belletje naar je kapper! Gespleten punten betekenen dat je haar beschadigd is en hulp nodig heeft. 

 

2. Je hebt al ontzettend lang geen volumineus haar gezien
Levenloze lokken betekenen vaak dat je haar blootgesteld is aan vocht… maar voordat je flink aan de slag gaat met haarproducten, bel je kapper! Knip de beschadigde lokken af en ga voor volume!

 

3. Je zet je haar voortdurend vast 
Is jouw oplossing voor je haar altijd maar een staart, knot, vlecht of iets anders waardoor het niet los hoeft te hangen? Hairdresser to the rescue! Door een knipbeurt weet jij vast weer hoe het is om je haar los te dragen! 

 

4. Je haar in model brengen duurt langer dan het eigenlijk hoort te duren
Je weet wel, wanneer je haar overal naar toe gaat. Behàlve naar de goede kant? En het enige wat je nog kan doen is haarlak als hulpmiddel gebruiken? Een goede knipbeurt doet wonderen. 

 

5. Een na-zomer-boost!
De zomer voorbij, weer terug naar het werk of school? Krijg een boost door je te laten knippen bij de kapper. Er is geen betere manier om je na de vakantie op te laden! 

 

 

 

Bron: Bebeautiful.in

Benieuwd of jij veilig werkt?
Doe de zelftest